söndag 7 juni 2015

När man har firat en femåring

I torsdags blev vår Nora fem år, så stort och som hon har längtat och väntat på denna dag. Hon har helt gått och förälskat sig i pandor så det var pandaklänning, pandaväska, pandaplånbok ja det mesta man kan tänka sig med panda som hon hade önskat sig. Åh det blev en hel del panda saker som fanns i paketen så lyckan var ju fullkomligt total. Har ni sett att dom har börjat få in lite roliga blombuketter med blandade blommor på ICA, super kul tycker jag.
 Födelsedagstjejen i pandaklänningen som hon har kikat på sååå länge. Kommer från HM.


 Enchiladas stod på menyn med lite god guacamole och sallad, mums.


Till efterrätt, jordgubbar, glass och grädde. Är ni likadana att ni gärna vill ha kombinationen glass och grädde? En supermysig dag blev det och jag kan inte fatta att vår lilla tjej som kom fyra veckor för tidigt redan är fem år och har blivit så stor och klok. Med dom gosigaste kramarna och pussarna och världens finaste lilla- och storasyster. Fortsätt att gå din egen väg lilla hjärtat.

Ta hand om er vänner och fin söndagskväll till er!
KRAM

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! jag undrar om du upplever att mios soffbordsskiva i marmor drar åt grönt eller mer åt grått. Jag köpte det med krom ben, men skivan är mer grön, kanske det i mässing är mer grå Tacksam för svar. Camilla Martinsson Hjo.

Villa Haga sa...

Hej! Jag har inte direkt tänkt på det förens nu när du frågade men min skiva drar mer åt grönt också. Kram Johanna

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...