söndag 21 juni 2015

När man firat midsommar

Hej vänner!
Hoppas ni har haft en alldeles underbar helg. Här har den blivit precis sådär skön som vi hade önskat. Njutit, vilat, pysslat lite i trädgården ett dopp för mannen och de små i bassängen och ett litet träningspass hann vi också med igår. Åh ätit det har vi gjort i mängder. 

Midsommar blev väl precis som det ska vara, regnskurar någon solglimt men ändå ganska varm. Vi hade turen att det var uppehåll när vi skulle dansa runt midsommarstången och sen blev det en liten promenad ner till vattnet och tjejerna kastade lite sten och lillan gjorde ett litet dopp med fötterna i ett 9 gradigt Vättern, burr.

Idag har vi haft en alldeles ljuvlig dag med första frukosten ute. Sen har solen lys hela dagen och till eftermiddagen fixade jag lite mjukglass till tjejerna och deras kompisar.
Nu kör vi sista veckan här innan det är dags för mig och tjejerna att ta sommarlov, mannen jobbar ytterligare en vecka sen ska vi hänga i fyra veckor tillsammans. Ska bli så himla härligt och idag fick man verkligen den där semesterkänslan med härligt väder hela dagen.

Fin kväll till er vänner!
Kram

Inga kommentarer:

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...