lördag 2 maj 2015

När man har loppisfyndat

Hej på er!
Har ni haft en fin Valborg? Här blev det inne mys med många tända ljus och familjehäng i soffan. Vädret var ju inte toppen precis så det va ingen som var sugen att gå ut.

Redan Maj och jag tycker att tiden bara går fortare och fortare för varje månad som går. Vår innebär ju också att allt fler loppisar öppnar upp igen och förra helgen gjorde jag ett besök på en av mina favoriter. Fanns så mycket fint men det blev inte så mycket som kom med hem den här gången, får göra ett besök snart igen tror jag.
En guldbricka var jag på jakt efter så den här blev ju helt perfekt och så det finaste fyndet enligt mig sex stycken fina assietter som var i riktigt fint skick och som jag har letat länge efter, happy happy.

Här har vi fullt upp med att fixa inför morgondagens Elsa kalas för stora tjejen och tack och lov att dom lovar finare och varmare väder då vi tänkt vara i Orangeriet och ute. Lite fix kvar innan jag ska sätta mig och ta kvällen i soffan.

Trevlig kväll vänner!

KRAM

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fina assietter! Vilken loppis är din favorit? Hoppas du inte missade Maries trädgårdsloppis :-) Ha en skön kväll / Lisa

Villa Haga sa...

Tack! Min favorit loppis som jag gärna åker till är den som ligger precis vid korset innan man tar av till Skövde två stora lador med fynd👍. Jag missade helt den i år men hoppas de blir nästa år så får jag ta de då. Kram Johanna

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...