tisdag 12 maj 2015

När man har hittat snygg belysning

Belysning är ju så otroligt viktigt i ett hem. 
Man ska ju ha en bra funktionsbelysning och sen är det ju den minst lika viktiga mysbelysningen. Jag har svårt för när man drar på fullt ljus på taklampor, det är ett big no no här hemma. Dimmer måste ju bara vara en av dom bästa uppfinningarna och det har vi på alla taklampor här, ja även faktiskt på en del bordslampor. Jag tänder hellre många små lampor så man får den där mysiga känslan men ändå en bra allmän belysning.

Har varit ute efter en vägglampa till vardagsrummet som vi skulle ha bakom soffan. Dom jag har hittat och tyckt om tycker jag har varit liite för dyra men nu har jag att jag har hittat en riktigt fin. 


Visst är den fin? Jag hittade den här hos belysningsdesign.
Tanken är att vardagsrummet ska få sig en liten ansiktslyftning. Just nu har vi väv på väggarna som bara är vitmålad och jag är inte speciellt förtjust i den där väven utan vill ha släta väggar och så ska golvet få lite fräsch färg på sig med. Då skulle den här lampan bli helt perfekt. Men först har vi lite större projekt på gång och i veckan hade vi mäklaren här för att få en värdering på huset, vi har nämligen fått bygglov på en utbyggnad så det kommer att hända många spännande saker här framöver. Så nu ska jag fortsätta med planeringen inför den stora förändringen som ska ske här.

Trevlig kväll vänner!

KRAM


2 kommentarer:

Ekenäsliv sa...

Så snygg lampa!
Ja, det där med belysning tenderar ofta till att bli rätt dyyyyrt. O ofta faller man för de med en fet prislapp ;-)
Spännande med utbygge!
Vi har precis kommit igång med vårt utbygge av vår nya entré!! så kul! Ska bli så skönt att få lite space att komma in i sen, istället för den trånga lilla minihall vi har idag.
Ha de fint!
Kram Anna

Finaste mattan sa...

Precis beställt en lampa från By Rydéns.. : )

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...