lördag 30 maj 2015

Vår i Villa hagas trädgård

Så fantastiskt fint det är ute nu, naturen visar sig verkligen från sin bästa sida. Igår tog jag en runda i trädgården och skulle föreviga denna tid. 
Tyvärr har ju värmen lyst med sin frånvaro så man har ju inte riktigt njutit så av våren som man hade önskat. Men kommer ni ihåg, förra våren var också kall och vilken fantastisk sommar vi fick sen, så jag håller tummarna att det ska bli detsamma i år.
Äppelträden är ju vansinnigt vackra nu när dom blommar och vi har lyckan att ha sex stycken. Till hösten när all frukt kommer vet jag dock inte riktigt om jag är lika lycklig, de blir myyycket att ta hand om.Barnens smultron plantor blommar för fullt, smultron på strå det kommer det bli många av i sommar och till frukosten i yoghurten. Är ju bara en sån underbar känsla när man tassar ut barfota, innan resten av familjen har vaknat, och det är lite dagg i gräset och plockar en liten skål till frukosten, åh som jag längtar nu.


Ett blått hav av förgätmigej i rabatten. Så bedårande och söta och jösses vad den sprider sig, har snart tagit över hela rabatten.


Dom är på g, syrenerna som bara doftar helt gudomligt.

Hej på er!

Här har vi en skön lördag jag och tjejerna när pappan jobbar en liten stund. Är nog på g att klaran men annars har det varit en regnig dag så vad passar inte bättre då än lite bullbak. Vi har ju en sessa som fyller fem till veckan så bullar skulle det bestämt vara på kalaset så nu har vi det fixat. 
Ikväll ska jag iväg och fira en fin vän som fyllt år så jag är super taggad för lite partaj och dans, ska bli så himla skoj.

Nu ska vi provsmaka lite nybakta bullar här.
Ha nu en skön lördag vänner!

KRAM

2 kommentarer:

Ekenäsliv sa...

Vansinnigt vackert!
Ha en fin lördag!
Kram Anna

Fröken gredelin sa...

Så fantastiskt fint!

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...