måndag 16 februari 2015

När man har kärat ner sig i en matta

För ett tag sen så skrev jag ju om att vi höll på och piffa till vårt sovrum och att det bla nu bara fattades en matta, det gör det inte längre. Hittade den här på Rugvista och nästan till halva priset, såå nöjd med den. Sovrummet är ju det rum där det ska kännas riktigt mysigt och ombonat tycker jag och textilier gör ju så mycket för den känslan. Vårt sovrum har väl inte direkt varit prioriterat, det har hamnat lite allt möjligt där inne emellanåt som man inte haft någon annanstans och ställa, nackdelen med gamla hus är bristen på förvaring. 
Men nu får inte en sak komma in där som inte ska vara där.Det blev en sån där dämpad mysig stämning där inne nu så de blir nästan automatiskt också att man pratar lägre där inne, en plats för lugn och ro helt enkelt.Hej på er denna måndagkväll!
Här började tyvärr veckan som den slutade med lite vab. Även de stora tjejerna fick hög feber i helgen så våra planer blev inställda men de tar vi igen till helgen istället. 

I helgen skulle vi ha testat vår nya brännare och bjudit på crème bruleé när våra gäster kom men vi bestämde oss för att göra det ändå och det blev väl några fler än vad vi hade tänkt oss, inte mig emot då det bara är såå gott. Så nu har kaffe runnit ner och barnen sover så vi ska ta och bränna av varsin bruleé till kvällsfikat och kika på husdrömmar, sämre kan man ju ha det en måndagskväll, hihi.

Kram på er!

4 kommentarer:

Ekenäsliv sa...

Å himmel vilket fantastiskt sovrum! Riktig hotellkänsla!
Vårt behöver sig en rejäl makeover med.. Men först ska vi slipa golven, sen så:)
Sparar några av dina bilder i min pinterestmapp, så fint!
Kram Anna

Ekenäsliv sa...

Ps: vart kommer den lilla sittbänken ifrån?

Sabina sa...

Hej!
Snygg matta, verkligen! Ja hela sovrummet är snyggt, gillar sänggaveln också.

kram Sabina

Maddix sa...

Så mysigt sovrum. Mattan är otroligt vacker! Fick inspiration till att göra om lite i vårt sovrum också. =)

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...