onsdag 3 september 2014

Tips på dessertvin till bröllopstårtan

Jösses vilka fina bröllopspresenter vi fick av våra underbara vänner och familj. 
Vi hade önskat oss bidrag till en resa som ska gå till varmare breddgrader med hela familjen. Dessutom fick vi en massa fina sprattelflaskor så det har vi nog för hela året tror jag och så en flaska Icewine, har ni inte smakat det dessertvinet så kan jag varmt rekommendera det. 




I tidningen Elle mat och vin fick jag idén att vi skulle servera ett dessertvin som avec till bröllopstårtan, kändes lite mer otippat och nytänk än de vanliga avec dryckerna som brukar serveras. Vi valde att inte ha någon efterrätt utan tårtan fick bli efterrätt istället. 
Dessertvinet Moscatel de Setubal passade perfekt till prinsesstårta.


God kväll!
Här har vi haft ledig onsdag och vilket väder vi fick, sommarvärmen är tillbaka, så några timmar ute har det blivit idag.
Har även varit och känt och klämt på pompdeluxs höstkollektion, åhh så fin den är. Älskar verkligen höstkläder, mysiga koftor, stickade klänningar, mjuka mössor och halsdukar ja hur mycket fint som helst.

Åh så har Astrid börjat i kör idag, stora tjejen som absolut inte ville att mamma skulle sitta utanför och vänta. Ska bli roligt och höra vad hon tyckte om det. 

Nu får ni ha en fin kväll vänner!
Själv ska jag ta och kika i Airshopen och se om vi ska beställa något från taxfreen.

Kram

2 kommentarer:

Inredning&Guldkanter sa...

Tack för tipset! Ha en fin kväll! Kram Pernilla

Unknown sa...

Detsamma till dig!
Kram Johanna

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...