torsdag 4 september 2014

En sensommarkväll i köket

God kväll vänner!
Trött bloggerska här ikväll, två små som är lite krassliga så idag har de blivit VAB. En mysig dag har vi haft här hemma, tjejerna och jag, så min trötthet kan jag absolut inte skylla dom. Hoppas verkligen inte att det är något på g för min del, vi ska ju snart iväg till varmare breddgrader så sjuk de vill jag absolut inte bli nu.
 En stor skål med äpplen plockade jag in här ikväll. 
Vilken fantastisk lyx det är att gå ut och plocka sin egen frukt. 
Lite darrigt är det dock när jag ska balansera på den gamla trästegen.Nu kryper jag ner i soffan under en go pläd med lite godis som blev över från helgen.

Fin kväll till er!

Kram

5 kommentarer:

Ekenäsliv sa...

Verkligen härliogt med egan äpplen och de såg ju så goda o krispiga ut:)
Hu, det verkar verkligen vara såna tider nu. här hemma är det jag som fått vara hemma hela veckan, ont i halsen och tokförkyld och jättehängig. Så nu kan det vara nog tycker jag.
Hoppas du klarar dig nu! O att töserna snart är piggare.
Vart ska ni åka?
Kram Anna

Dagdrömmar och verklighet sa...

Ett äpple om dagen håller doktorn borta brukar man ju säga.. Hoppas det stämmer då o att flickorna piggar på sig! Våra äpplen torkade bort i år.. Så tråkigt för det är verkligen härligt att hämta in eget från trädgården!

Äppelpajen såg underbart god ut!!

Kram malin

Villa Carl Larsson sa...

Hej Johanna! Vilken lyx att kunna plocka in sina egna äpplen. Det är gott, vackert och alldeles ekologiskt :) Vi har ett äppelträd. 2 år i år. Jag hade 8 äpplen på G men min underbara son tyckte det var väldigt roligt att plocka dessa så jag har tyvärr inte kunnat smaka vad det är för sort jag faktiskt köpt hmm hehe. Nå väl.. tids nog kanske han förstår att han inte ska plocka dem som små kartar. Jag får glatt vänta ett par år till tror jag på en ordentlig skörd. Så är det när man skapat ny trädgård. Men roligt samtidigt.

Vad fint det blev med glasbordet!! Vi pratade ju om det när vi träffades senast. Kul att ni blev så nöjda. Är också lite sugen på ett runt/fyrkantigt bord. För precis som du säger så ser man ju alla kring bordet på ett annat sätt. Vi får se. Än så länge tror jag vårt ekbord får duga bara för att barnen får hacka färdigt i det först ;) Ibland tänker jag att man ska leva här och nu, men i detta fall känner jag mig lite snål. Tänker minsann satsa på ett VITT bord i framtiden. ALLT blir så mycket finare mot vitt, eller hur? hihi Som att duka i alla olika färger tex.

Och slutligen stort grattis till er och bröllopet eller vad man ska säga. Alla lyckönskningar framöver. Jag hörde av Emilia att det var vackert. Hade inte väntat mig annat. Måste varit en alldeles underbar dag.

Många kramar Josefin
Hoppas vi ses snart.

homeby Lotta vita nyanser sa...

Åh vilka vackra bilder!
Hoppas att ni har det gott där ni är!

Kram
Lotta

Maddix sa...

Åh, dem äpplen ser verkligen GODA ut, och vilket vackert kök! Trevlig resa! Är det bröllopsresan ni ska ge er iväg på nu?

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...