måndag 16 juni 2014

När pionerna blommar

Älskade pioner, lika vackra som knoppar som utslagna!Nu börjar våra cerisa pioner att slå ut och vi har köpt två plantor till med doft pioner som ska planteras nere vid orangeriet, skulle nog kunna ha hur mycket pioner som helst. 

Min tanke var ju att ha en hel bunt med pioner i min brudbukett men säsongen är ju över i augusti och de skulle bli väldigt dyrt att fixa fram dom då så de blev till att tänka om och jag tror att de jag nu har bestämt mig för kommer att bli riktigt bra det med.God kväll vänner!
Nu har jag och tjejerna sommarlov och vi började med att fixa lite i deras rum, än är det lite småfix kvar men en bit på väg är vi allt, bilder kommer så klart när vi är klara. Efter en regnig förmiddag så sprack det upp och solen kikade fram och det blev en riktigt skön eftermiddag med lite trädgårdsfix och plantering.

Men nu har jag bänkat mig i soffan och ögonen känns allt lite trött så nu får de bli soffhäng för hela slanten.
Fin kväll till er!

Kram

3 kommentarer:

Ekenäsliv sa...

Ljuvliga pioner!!! Det står på min lista att införskaffa till trädgården, ett litet pionhav vill jag ha:)
Kram Anna

Gabriella sa...

Pioner är verkligen vackra! Så romantiska, mjuka och maffiga på något vis. En av mina favoritblommor:)

Dagdrömmar och verklighet sa...

Så fint med pioner!! Är lite avis på alla som kan plocka in dessa underbara blomster.. Satte två plantor förra året men det blev inga blommor i år heller, dock har de växt till sig lite till i år så nästa år kanske det kan få bli någon liten blomma!

Trevlig midsommar till dig!!

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...