onsdag 29 mars 2017

VI SKA FÅ EN LILLEBROR

Ja det är faktiskt så att fem ska bli sex, en otrolig lycka över detta även om det inte var så planerat. Ni som följer mig på Instagram har ju vetat om detta ett tag nu. Nu så har vi ju även fått veta att den är en lite lillebror som ska komma till oss. Hade ju naturligtvis blivit hur bra som helst med vilket som men känns ju lite extra lyxigt nu när vi har tre underbara tjejer att familjen även ska få en liten kille. En liten fotbollskickare där inne känns det som. Har så smått börjat köpa lite små kläder, har ju sålt av det mest som vi hade och det som är sparat går väl mest i rosa. Alltså dessa små kläder, hur söta som helst och känns ju fortfarande lite smått overkligt att man ska få köpa sånt igen. tycker att Newbie från Kappahl har ju helt underbart söta kläder och väldigt prisvärda också.


 Babymagen som nu börjar och synas allt mer, mammakläder från HM.
Och lite mer kläder till bebis, också från Newbie och den här gröna milda färgen gillar jag väldigt mycket.

Just nu är jag sjukskriven, blödningar som började för ett par veckor sedan visade sig komma från moderkakan som låg för nära livmoderhalstappen, så extra vila och inga tunga lyft är ordinationen nu. En del oro naturligtvis då blödningarna i värsta fall skulle kunna sätt igång en för tidig förlossning och det vill man ju verkligen inte än. Är i vecka 23 nu så vi vill allt att den där lille kille ska växa på sig bra mycket innan han kommer ut till oss även om tjejerna tycker att det en väldigt lång väntan. Bebis kickar på för fullt där inne och verkar må väldigt bra så det lugnar. Perfekt tillfälle att kicka igång den här bloggen igen något som jag verkligen inte haft tid till det sista.

Ha en fin lillördag vänner!
KRAM

4 kommentarer:

Ekenäsliv sa...

Men å va unbderbart!
Stort GRATTIS <3
Kram Anna

Anonym sa...

💕

Sirpa sa...

Ett stort och hjärtligt Grattis till er alla ❤ Det som du säger fina Johanna men visst blir det lite mysigt med en liten lillebror. Jag fick en sådan känsla när du skrev om det på instagram 💕 Det viktigaste är ju att lillen ät frisk. Ta hand om er nu. Njut av tillvaron ❤ sköt om er ❤ allt det där andra hinner du göra senare men förstår känslan att det inte är alla gånger så lätt 😉 Vi kanske kan ses något. Jag är än hemma med
Ha en fin dag ❤ kram

Anonym sa...

Ååå, så kjekt! Ønsker deg lykke til videre i svangerskapet! Gleder meg til å lese flere blogginnlegg. Badet deres var min største inspirasjon under planlegging av vårt bad, men er ikke ferdig enda.

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...