torsdag 26 juni 2014

När man vinner en Triwa klocka från Modesto

För ett par veckor sedan hade jag den STORA lyckan att vinna denna ursnygga klocka. Butiken Modesto hade en tävling på instagram och jag hoppade högt i soffan när jag fick se att jag hade vunnit. Jag som på sin höjd brukar vinna en ny lott på triss.
  Åh söta Jenny som var så snäll att jag fick byta till den i rose med, total lycka när den kom med posten.Jag som bara ett par dagar innan hade visat den för mannen och sagt att den här vore ju inte fel och få i morgongåva. Ja nu får jag helt enkelt komma på något annat.God kväll!

Allt bra med er vänner?
Idag har vi träffat prästen som ska viga oss och det kändes väldigt bra. Lite gåshud fick man allt när man satt där och gick igenom allt och känslorna som idag bara var en bråkdel av vad man kommer känna den stora dagen fanns också där. Mindre än två månader kvar nu så de börjar allt bli en hel del och stå i och med sommaren framför oss så kommer ju tiden att gå så fort, som det har en tendens att gör på sommaren.
Åh vad roligt det ska bli!!

Fin kväll till er nu!
Kram

3 kommentarer:

Erika sa...

Vad roligt, grattis! :-)
Och urfin var den också!
Ha en bra dag!

Dagdrömmar och verklighet sa...

Men grattis, superfin klocka!! Å väldigt fina bilder du tar!

Ibland står det helt still när man ska komma på något man önskar sig och sedan när julafton/födelsedagen o allt är över brukar man komma på massor man hade kunnat önska sig! Hoppas du kan ge din blivande man något annat förslag på morgongåva då.. =)

Så härligt med bröllop! Funderar också på bröllop ibland men känner inte riktigt att jag har energin att fixa och dona med allt som ska till o då blir det ju inte så bra, för det ska ju vara roligt att ställa till med bröllop! Hade jag vunnit på triss hade jag anlitat en bröllopskoordinator! =)

Trevlig helg!
Kram malin

Sofi sa...

Hej vännen!

Grattis till vinsten!
Superfin klocka:)
Ååå förstår att det är både pirrigt och så kul med det stundande bröllopet!
Sommaren brukar ju precis som du skriver gå rätt fort så snart är dagen här!:)
Jag har en liten utmaning till dig inne hos mig:)

Ha det bäst vännen!

Kram på dig

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...