fredag 14 mars 2014

Fredagsfeeling och kalasförberedelser

Hej på er, mår ni bra?
Här är de full rulle med kalasförberedelser, vi har ju både en 5 åring och 1 åring som ska firas i helgen, tjejerna har haft kompisar här hela dagen och haft så roligt och snart bär de av till vänner för lite fredagsmys.
 Den rosa hortensian fick följa med hem igår, och ska få pryda kalasbordet i helgen,
för rosa det är bara det som gäller för stora tjejen.Imorgon kommer det ett riktigt spännande och STORT paket till oss, ja iallafall en del av de, resten kommer nästa vecka men de ska bli så spännande. Hoppas att det kommer bli så bra som vi har tänkt oss. Ska självklart visa er när allt är här och i ordning.

Önskar er en riktigt mysig fredagskväll!!

Kram Kram

5 kommentarer:

Maddix sa...

Alltid lika underbart med fredag! Lycka till med kalaset för tjejerna och ha en riktigt bra helg. Ser med spänning fram emot det stora paketet.

Hanna byLindahl sa...

Ett stort paket en lördag!! Spännande!!!:) Jag fick ett litet brev idag… och det var riktigt kul det också<3 tack! kram!

Sofi sa...

Hej vännen!

Så mysigt med kalashelg!:)
Blir ju supernyfiken på vad det kan vara för stort paket? Försöker minnas om du berätta om det när vi sågs... Jag får helt enkelt hålla mig tills du visar här;)

Ljuset doftade verkligen gott!

Ha en bra Lördag!

Kram på dig

Villa Haga sa...

Om tänker lite extra så tror jag du kan lista ut vad de är för något;)! Du tycker mkt om sånt o har ett stort hemma... <3!! Kram fina

Villa Haga sa...

Tack snälla! Trevlig helg!

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...