söndag 12 februari 2012

Ljust och fräscht och fina loppisfynd...

Vilken härlig vinterdag det är idag, solen riktigt värmer, och man längtar ännu mer till våren!

Vilken härlig respons på min nymålade skänk, ska tilläggas att mannen tyckte det blev bra med ;)! Tack snälla för era fina kommentarer.
I torsdags bar det så iväg på showen Ljust och fräscht och jag säger bara oh my good, jag tror jag aldrig har skrattat så konstant i två timmar, tårarna bara spruta, så klockrent. Har ni möjlighet att se den så GÖR det, jag tror verkligen inte att ni kommer bli missnöjda.

Igår blev det lite loppistur, första loppisen va stängd när jag kom dit men spanade ändå in en fin terrin utanför dörren. Med den i tankarna åkte jag till nästa loppis där det handlades lite smått b l a likörglas för 15kr/st 8st. 
Åkte sen tillbaka till den första loppisen som nu va öppen, kikade lite och hittade i stort sett samma likörglas som jag köpt men dom kostade 5 för 25kr, lite smått irriterad på mig själv knackade jag på hos damen om har loppisen, frågade om terrinen som stod utanför var till salu, ja det va den men det va en liten spricka i den ( knappt synlig ), ja det gör inget, frågade vad hon skulle ha för den, äh du kan få den sa hon, gissa om jag blev glad, ett fat i samma serie för en tia fick följa med hem också. 
Det kan man ju kalla loppisfynd! Då gjorde de helt plötsligt inte så mkt att jag hade fått betala en slant mer för likörglasen.

Rörstrands Svala är det på både terrinen och fatet!
Hittade ett annat fynd också men det va lite större så det får vi hämta med kärra imorrn, kika in i veckan så får ni se vad det är!
 Nu får ni ha en härlig söndag i solen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken lyckad loppisdag. Terrinen var verkligen fin.
Har också loppistunerat i helgen.
Ha en skön kväll
AC

Unknown sa...

Psst, vilken loppis var det...?
Inte dumt att få den superfina gratis! Det är riktig loppis det.
Jag skulle också vilja se den showen.

Jo då det är "vår" Musse som har bestämt sig för att bo hos oss Världens snällaste och gosigaste katt. Så det kan bli, nu är vi tre kattägare!

Jag är ledig ons,tors för att sedan jobba helgen...

Är du ledig?
Kram Anna

Vintage House sa...

Hej
Kanonvacker och en tallrik oxå älskar detta porslin:)
ha en mysig kväll
kram
sandra

Tina sa...

Så himla fint porslin och fyndigt också! Den där föreställningen är det många som skrivit gott om, får nog kolla upp spelplatserna..

kramkram

Emilias sa...

Hej!

Tack! Ja ibland får man ju till det med fotona, men ibland känns det toksvårt!! Vill ju ha en systemkamera men får nog drömma lite till om en sån ;)

Aha okej, jag har använt en annan knapp i photoscape, autonivåer tror jag den heter. Ska prova motljus med :)

Christina berättade om terrinen, vilket fynd!! Hur fin som helst ju :) Jag var på Gengåvan i veckan och fyndade lite, längtar tills den "riktiga" loppissäsongen drar igång! Då får vi åka på loppis tillsammans :)

Ja hade varit jätteroligt att setts!! Var ju ett tag sen nu.. Vi jobbar och så som vanligt i veckan, på fredag har vi after work inbokat :) Hur ser er vecka ut? Och helg? Kanske kan vi få till det att ses något??
Kramar!

Anonym sa...

Nu blev jag nyfiken !!!!!:)). Kram

Villa Björkenäs Backen sa...

God natt !

Jätte fint ! Vilken lycka att få nått.
Ha en bra vecka !

Kramar Sirpa

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...