fredag 4 april 2014

Fredagskänsla och bli glad för de små sakerna

Fredagskväll och lugnet har lagt sig här på Villa Haga, sessorna sover och vi har slått oss i soffan framför Let´s dance.

Idag var planen att vi skulle gå till gymmet hela familjen, jag och P skulle träna lillan skulle sova i vagnen och stora sessorna skulle roa sig i lekrummet. Tanken var god men de fanns ju alldeles för mycket att titta på tyckte lilla hjärtat så sova var ju inte och tänka på. 
Så istället snörade jag på mig joggingskorna och gick ut på en långpromenad och inte mig emot i det underbara vädret som var idag. Promenerade runt i vår lilla stad och varje gång jag gör det så slås jag över hur vacker vår stad är. Det finns så otroligt många fina sekelskifteshus bevarade här och ägarna har varsamt renoverat dom. Älskar att gå runt här i stan och inspireras av vackra hus och fina trädgårdar. Så nu är jag full matad med inspiration inför trädgårdssäsongen. 

Gick sen ner på strandpromenaden och Vättern låg stilla och blänkte så vackert i solens strålar. Ja de behövs verkligen inte så mycket för att jag ska bli glad. Vackra hus och lite vatten som blänker i solljuset så är jag nöjd. De enda som möjligtvis gjorde min promenad lite mindre trevlig var ett skoskav som bara blev värre och värre längs med vägen.Första buketten med vitsippor fick jag med mig hem med.

Imorgon ska vi åka iväg och träffa fina vänner över helgen och det ser jag verkligen fram emot.
Vad hittar ni på i helgen?

Ha en riktigt fin helg nu!
Kram Kram

2 kommentarer:

homeby Lotta vita nyanser sa...

Så underbart med vitsipporna! Å härligt med promenaden då istället för träning.
Måste oxå komma igång med träningen men det är så mycket annat man ska "hinna" med före ..
Helgen har gått åt på innebandyläktaren då min dotter spelat alltid lika roligt faktiskt!

Ha en fin vecka!

Kram
Lotta

Sofi sa...

Hej vännen!

Ja men visst är det härligt när man kan glädjas över de små sakerna. Brukar få samma känsla när jag promenerar här i området. Nu är det mest nybyggda hus här, men vi har ju Hjälmaren och alla dessa vackra naturreservat runt knuten:)
Jag ska faktiskt ge mig ut på en promenad nu. Är rätt seg efter gårdagens festligheter så det behövs:)

Hoppas ni haft det trevligt hos vännerna!

Kram på dig

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...