måndag 10 september 2012

Hösten knackar på dörren...

...även om vi fick en sommardag idag så känns det verkligen som hösten är på g. De är mörkt när man går upp, löven på björkarna börjar gulna, äpplena börjar mogna, men jag känner mig verkligen redo för höst, har så mkt skoj att se fram emot. 
Älskar verkligen när man får krypa upp i soffan, tända ljus, tända brasan äta en riktigt god äppelpaj och bara va, underbart!!


Hösten börjar smyga sig in, äpplen från trädgården, tända ljus och fårskinnsplädarna plockas fram, får så mkt härlig inspiration av alla er där ute nu!

Tack snälla ni för alla åsikter och förslag om takbjälkarna, har ännu inte bestämt oss för hur de ska bli...

Stor höst kram till alla ni go som kikar in!!

10 kommentarer:

Tina sa...

Visst är det lite mysigt nu ändå, fast det går ju an och tycka det när man haft 23 grader under dagen!

kram

Anna Stenberg sa...

Ja det är verkligen delade känskor över det där med att sommaren- som aldrig riktigt började- är slut! Mysigt inne men jag VILL INTE ATT ALLA BLOMMOR SKALL FRYSA! Tack för vägbeskrivningen! Kram Anna

Anna Stenberg sa...

Du har en jättefin blogg! Kram

La Dolce Vita -Vardag när det är som bäst! sa...

Jag äälskar sommaren, men visst är det mysigt när hösten smyger på, tempot avtar och man kan med rent samvete krypa upp i soffan, tända ljus och bara mysa :)

Det blir spännande att se hur det blir med bjälkarna :)

Kram Caroline

Sofi sa...

Jag älskar hösten! Den ger mig så mycket inspiration:) Håller med om att man får mycket inspiration av alla fina bloggar med, du är ju definitivt en av dem!

Ha det gott!

Kram Sofi

Ekenäsliv sa...

Vilka härliga bilder!! Håller med dig också, det är mysigt att kura till det inne med tända ljus och mysa! Och lusten att skapa och ändra om kommer med raketfart;)
Spännande med ert badrum!! Tyckte idéen med järnvitriol lät spännande. Lite mörkare balkar, fast åt dt grå hållet låter snyggt, eller helt vita det funkar ju alltid;)
Lycka till!
Kraaaam Anna

Emilias sa...

Tack snälla du <3
Det var så himla roligt att träffa er i söndags! Vi kommer snart till er och inspekterar badrummet :)

Stor kram!!

Anette-Ljusa drömmar på landet sa...

Så fin bild...kan se fram för mej hur ni sitter o myser i soffan !! Ja visst händer det mkt spännande framöver...vem vill missa det ?..inte jag !

Ha det gott o ta det lugnt...kraaam !

Lottas Fotografi sa...

Ja hösten smyger sig på och det är mysigt! Snart kommer alla vackra höstfärger och i kombination med sol är det underbart :)
Kram Lotta

CONCEPT by JESSICA sa...

Åh vilka mysiga bilder, måste oxå ta in äpplen nu;)
Ha en mysig kväll
Kram

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...