måndag 30 maj 2011

Rottingfåtöljen fick nytt liv...

Hej på er alla bloggisar!



För ett tag sig fick min rottingfåtölj nytt liv med lite sprayfärg, blev riktigt nöjd känns som den passar in lite bättre nu.

Och så här såg den ut innan

Idag har jag haft mysigt besök av fina Sirpa som har bloggen Villa Björkenäs backen. Är en fascinerande värld det här med bloggar, så roligt att få nya vänner som delar samma intresse. Har ni träffat många nya vänner genom bloggandet?

onsdag 25 maj 2011

Grattis pappa på födelsedagen!!




 Snart blir det kalas för pappsen som fyller år idag, GRATTIS!!


Nu är jag på benen igen, skönt. Tack för alla era krya på dig hälsningar!!

Imorgon blir det jobb för mig och sen är vi lediga hela familjen tre dagar, hoppas det blir väder så vi kan fortsätta måla på vårat lusthus.

Hoppas ni har en härlig onsdag trots att man nästan blåser bort ute!

måndag 23 maj 2011



Här råder sjukstuga, sen i lördags har jag legat i magsjuka, går sakta åt rätt håll iallafall.

Hörs igen när jag är piggare.


lördag 21 maj 2011

Efterrättstips

Hej på er!
Igår testade jag ett nytt recept på tiramisu med rabarbersmak, riktigt gott. 





TIRAMISU MED RABARBERSMAK 4-6 port.
8 savoiardi kex
3/4 dl starkt kallt kaffe
1 msk konc rabarbersaft
1 ägg
1/2 dl strösocker
250g Arla köket Kesella kvarg rabarber
1 dl vispgrädde
kakao
Täck botten i portionsformar eller en stor form med kexen. Blanda kaffe och saft och skeda över kexen. Vispa ägg och socker pösigt. Vispa grädden till ett fast skum. Blanda äggsmet, grädde och kvarg och bred över kexen. Låt stå i kylen 2-3 tim. Sikta över kakao vid servering.



Igår påbörjade vi projekt lusthus. Det ska målas i samma kulör som huset, vitt med ljus ljus grå runt fönster och knutar och så blir det vitt på insidan på golv, tak och väggar. Lusthuset har mest använts som ett förråd men nu ska det bli ändring på det, längtar till man kan gå in och sätta sig där med lite gott o äta o drick o tända lite ljus, mysigt.

Önskar er en riktigt härlig lördag!


torsdag 19 maj 2011

Vilken mulen och regnig torsdag vi har men det skulle kunna bli sol i em och till helgen lovade dom fint väder, längtar efter lite sol och värme igen nu. Vi har haft en lugn och mysig morgon, den började redan vid fem så det kommer nog bli en lååång dag det här.

Så här ser det ut på hyllan i matrummet för tillfället, lite äppleblommor har fått komma in och gamla skor har kommit fram ur garderoben.





Rottingfåtöljen ska få lite vit färg på sig i helgen.

Nu kikar faktiskt solen fram här. 
Ha en fin torsdag!

onsdag 18 maj 2011


Dom här lampskärmarna och lampfötterna fyndades också i Stockholm. Gillar frillkanterna på lampskärmarna som också kommer ifrån Frejas Boning, lampfötterna kommer från Olsen och Jensen. Ja då va jag nöjd med belysningen här. 

Ha en fin lilllördag kväll, här ska vi festa på lite fruktsallad!

måndag 16 maj 2011

Måndag igen

God kväll fina bloggisar, hoppas ni har haft en härlig helg!

Vi hade det såå bra i storstan men det va också skönt och få komma hem till lugnet och småstan igen ;). Lite shopping blev det allt, i gamla stan hittade jag en ljuvlig liten butik som hete Sirlig, sååå mkt fint. För varje varv som man gick hittade man alltid ngt nytt som man inte hade sett tidigare. En cool ljusstake fick följa med.





Har gått och spanat in en Tine K lampa men tyckt att den är lite dyr, men så hittade jag den här ifrån Frejas Boning för en bråkdel av vad Tine K lampan kostar. Fyndades på Nice i Örebro på hemvägen, får tacka mannen som såg den först.


Nu ska jag ut och röja lite i trädgården. 
Ha en trevlig kväll!


torsdag 12 maj 2011

Stockholm!!!!

Tjoho imorgon åker jag och mitt hjärta till huvudstaden, fick det som 30 års present!! Vi ska ha det så gott, äta hotellfrukost, shoppa (självklart måste man ju passa på *ler*), strosa i gamla stan, sitta på fik och kika på folk, äta och dricka gott, ja en toppen helg helt enkelt.




Ska bo på Hotel Reisen i First Lady room som är laddat med skönhetsprodukter, morgonrock, tidningar och privat bastu, det gillas...



Gamla stan




Gamla stan
Önskar er en riktigt härlig helg!!


måndag 9 maj 2011

Vilka underbart härliga dagar vi har haft med sol,sol,sol! Sitter ute och bloggar på våran uteplats och bara njuter av lugnet.

I lördags hade jag besök av fyra härliga tjejer som jag har lärt känna genom bloggandet, så roligt att få träffas i verkliga livet. Ser redan fram emot när vi ska ses nästa gång. Tack tjejer för en härlig och rolig bloggträff! Vi besökte ju även Maries loppis och vi va ju inte ensamma direkt, så roligt att så många hade hittat dit. Fanns mycket fint att fynda, jag fick med mig två saker hem...


... en liten bit stuckatur från en gammal lägenhet i Göteborg och


den här fina kammarljusstaken.

Nu ska jag kika runt hos er andra, ha en skön vår kväll alla ni!!


lördag 7 maj 2011

Loppis och bloggträff

Hej på er! 
Vilken härlig lördag det verkar bli, solen skiner, ska på Maries loppis och så kommer det ett par boggvänner hit, kan ju inte bli bättre! 

Rörstrands skål som fyndats på loppis

Önskar er en härlig lördag!!
 

onsdag 4 maj 2011

Pelargonfrossa

Har sett så många ljuvliga pelargoner hos er andra bloggare så igår slog jag till på ett gäng jag med. Än så länge får dom stå inne, men bara värmen kommer så ska dom placeras ut runt om i trädgården.

Photobucket


måndag 2 maj 2011

Photobucket


Idag blev jag så trött på hur det såg ut på skänken i matrummet. Hade ingen direkt ide på vad jag skulle göra istället men då är det ju såå bra med inredningstidningar. Behövde bara kika på framsidan av det senaste numret av Lantlivs sommarhem, där på golvet har dom ställt fram finspriten i gamla drickaställ. Istället för drickaställ så fick min gamla sockerlåda bli platsen för vår lilla bar! Kan ju säga att jag är inget för det som är i flaskorna men dom är fina :), mannen blev desto gladare att de inte längre behövde stå undan gömda i något skåp...

Ha en fortsatt bra kväll och tack för att ni kikar in!!

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...