lördag 21 maj 2011

Efterrättstips

Hej på er!
Igår testade jag ett nytt recept på tiramisu med rabarbersmak, riktigt gott. 





TIRAMISU MED RABARBERSMAK 4-6 port.
8 savoiardi kex
3/4 dl starkt kallt kaffe
1 msk konc rabarbersaft
1 ägg
1/2 dl strösocker
250g Arla köket Kesella kvarg rabarber
1 dl vispgrädde
kakao
Täck botten i portionsformar eller en stor form med kexen. Blanda kaffe och saft och skeda över kexen. Vispa ägg och socker pösigt. Vispa grädden till ett fast skum. Blanda äggsmet, grädde och kvarg och bred över kexen. Låt stå i kylen 2-3 tim. Sikta över kakao vid servering.



Igår påbörjade vi projekt lusthus. Det ska målas i samma kulör som huset, vitt med ljus ljus grå runt fönster och knutar och så blir det vitt på insidan på golv, tak och väggar. Lusthuset har mest använts som ett förråd men nu ska det bli ändring på det, längtar till man kan gå in och sätta sig där med lite gott o äta o drick o tända lite ljus, mysigt.

Önskar er en riktigt härlig lördag!


Inga kommentarer:

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...