måndag 9 november 2015

När man har gjort saffransbullar

Idag var det studiedag för småtjejerna och vi är lite små förkylda och hängiga hela bunten så stora tjejen fick vara hemma med oss hon med. Tänkte att något roligt måste vi ju ändå hitta på så jag samlade lite kraft och så gjorde vi det stora saffransbullsbaket. Så mysigt och så skönt att det är gjort. 
Läste någonstans att i november förbereder man inför advent och i december då njuter man och det ska jag verkligen försöka att anamma i år, ett steg på väg iallafall.


Och ikväll då har vi njutit jag och mannen av nybakta bullar och lite god glögg, såå mysigt och gott. Var ju väldigt passande denna ruggiga kväll och få värma sig med lite gott och dricka.Annars är det full fart på utbyggnaden här och jag ska göra ett litet blogginlägg om vår resa så här långt. Många beslut som ska tas under vägens gång. Nu håller vi på med det elektriska, vart lamputtag och kontakter ska vara, vilken fasadbelysning man ska ha. Så nu har vi stött och blött ett antal vändor här och hoppas att slutresultatet kommer att bli bra.

Nu blir det snart att krypa ner i sängen och försöka sova bort den här förkylningen.
Fin kväll till er
KRAM

Inga kommentarer:

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...