söndag 23 augusti 2015

När man har firat 1-årigbröllopsdag

Vilken helg vi har haft jag och mannen. 
Igår gav vi oss ut på en helt spegelblank sjö och njöt av livet. Båten som nu har blivit vår, åkte vi i för första gången för precis ett år sedan, på vår bröllopsdag så det känns lite speciellt att hon nu är vår.

Efter en dag på sjön fick vi med oss nykokta kräftor av svärföräldrarna så det och lite bubbel blev en perfekt middag i orangeriet. En toppen dag som vi avslutade med senaste Falkfilmen, har ni sett dom? Om inte så kan jag varmt rekommendera dom, så grymt bra.

Ett år som gifta, jösses vad tiden går. En dag som verkligen blev så där perfekt som den bara kan bli. Att få dela denna dag med ens nära och kära förgyllde naturligtvis allt, att ha så många att dela detta fina minne med är underbart.
 Tänkte ni skulle få se lite foton från vår dag för ett år sedan.Vår underbara fotograf Tuana som var med oss under några timmar och  föreviga vår dag, så glad över alla fina foton.

Förutom att ha firat idag så har vi fixat inför vår semester, om ett par dagar bär det av till varmare breddgrader och det ska bli så skönt och få njuta av sol och bad och bra vara tillsammans hela familjen, glömma allt vad tvätt, städning och matlagning heter, lyxigt!!!

Fin kväll vänner!
Kram

2 kommentarer:

jannice lindell sa...

Stort stort grattis på bröllopsdagen!!! En sån fin dag ni verkar ha haft det och så fin blogg du har. Ha en trevlig vecka. Kram

Maddix sa...

Vilka vackra och härliga foton! Grattis till er första bröllopsdag. =)

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...