torsdag 26 september 2013

Höst ute, höst inne!!

Burr vilka mornar vi har haft nu, och inatt har de varit frost här hos oss. Mellan sessan kom in och sa att de hade snöat och var helt själaglad över detta, tänk vad lite de behövs för dom små för att de ska bli glada. Hösten har så smått börjat smyga sig in här hemma nu med.
Har haft och har fullt upp med att göra i ordning tjejernas rum, dom två stora tjejerna ska få dela rum och lilla sessan får ett eget så det är lite lätt rörigt här nu kan man säga, men de blir nog bra när det blir klart.

I love my Klong!
Hittade två gamla tavlor i gömmorna som fick komma fram. Tänk vad mkt man har samlat på sig egentligen, va en ren slump att jag hittade dom.
Den mönstrade kudden som skymtas i bakgrunden är från Himla och är köpt här.


Sköna tofflor att värma småttingarnas fötter behövs verkligen i gamla hus
Ja så ser de ut hos oss just nu, får se hur länge de varar, har ju en liten förkärlek att flytta runt saker här hemma.

Ha en fin höstkväll vänner!
kram

4 kommentarer:

Ekenäsliv sa...

Sååå fint hemma hos er vännen!!!
Vill önska en fin helg, trots kylan.
Jaaaa, den är så otroligt vacker den där lampan.
Kraaaaam Anna

Sofi sa...

Hej vännen!

Å så höstfint du gjort! Gillar ju verkligen din stil!
Så kul att göra i ordning tjejernas rum, kan tänka mig att de tycker de med:)
Fy tusan så kallt det blivit nu då! Jag går också runt i gosetofflor här hemma trots att vi bor i ett relativt nytt hus med golvvärme;):)

Ha det fint!

Stor kram

Hemma på Sjuan sa...

Så snyggt och höstmysigt du gjort! Vi håller på att flytta runt och renovera här hemma oxå så jag vet hur bökigt det blir... Kram Suss

Dagdrömmar och verklighet sa...

Så mycket fint på bilderna som jag gärna hade haft här hemma! =) Men en sak gillar jag inte, ljung inne.. inte för att det inte är fint men är man skrockfull så betyder det otur.. Fick veta detta när svärmor varit hemma på kalas hos mig för några år sedan och jag hade dekorerat med ljung, hon hade inte sovit på hela natten och tidigt på morgonen åkte hon hem till oss och gick in med sin egna nyckel och kastade ut all ljung.. Så nu har jag slutat ta in det om jag inte vill ha oväntat besök av svärmor! =)

Kram från malin

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...