torsdag 16 december 2010

Julkort

Hej på er, här har vi sjukstuga. Båda töserna är genomförkylda och har haft hög feber så det har blivit lite dåligt med bloggandet. 
Idag är ju sista dagen att posta julkorten för att vara säker på att de kommer fram innan julafton. Har i alla fall lyckats knåpa ihop några julkort mellan vyssandet av små barn och torkandet av snuviga små näsor. Det blev klassiska vita och röda kort, va första året som jag gjorde egna, va riktigt kul men påminn mig och börja lite tidigare nästa år! 


3 kommentarer:

Emilia sa...

Hej!
Stackare som är sjuka, igen!! Borde vara nog nu tycker jag! Hoppas flickorna kryar på sig tills nästa vecka och att du och Peter slipper.

Tänkte jag skulle göra ett gäng tryfflar igen till julafton, för jag misstänker att de jag gjort nu blir uppätna i helgen ;)

Hoppas ni får en mysig helg ni med, ses om en vecka!
Kramkram

Emilia sa...

Jättefina julkort :) det var ju det jag tittade in för att skriva egentligen.. Vi får skicka våra nästa vecka o hålla tummarna för att de kommer fram.
Kram igen

johanna sa...

Hej, tycker det vore nog jag me, men bättre nu så de hinner bli friska till jul, förhoppningsvis. Åh de får du gärna göra, hade tänkt göra lite julgodis men har inte hunnit me det än,se om det kan bli i helgen.

De kommer säkert fram, vi ska också skicka några till veckan, materialet tog slut så jag har köpt mer idag som jag ska fixa me i helgen :).

ha en bra helg.
Kram

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...