måndag 14 mars 2016

NÄR MAN KOMMIT PÅ KNEPET ATT FÅ FINA ROSOR

Häromdan "fyndade" jag ett helt fång med rosor, närmare tjugo stycken för en tjuga. Trodde inte att det stämde så jag var tvungen att fråga en extra gång om det verkligen var rätt och det var det.

När jag kom hem så tänkte jag att dom här vill jag ju inte misslyckas med så jag googlade runt lite hur man skulle ta hand om rosor. Har så många gånger råkat ut för att dom bara nickar efter en dag. Då hittade jag en sida där man skrev att rosorna skulle snittas och sättas i varmt vatten i ca en halvtimme med plasten på. Har aldrig gjort detta med rosor utan bara med tulpaner. Det måste ju testat tänkte jag och vet ni, inte än har en enda av dom tjugo rosorna nickat, tjoho.Helt underbara är dom och i lördags fick vi ett fång med rosor av vännerna med så nu är huset fullt med rosor.


Hej vänner!

Har ni haft en bra start på veckan?
Här började vi med lite vab av lillan men hon har piggat på sig under dagen så imorgon är vi alla redo att gå iväg igen. Här förbereder vi så smått för månadens första födelsedagstjej. Tänk att hon blir 7 år vår stora tjej.Tiden går ju knappast långsammare nu heller sen hon började skolan. Det har varit nedräkning länge nu till den stora dagen och hon är bara såå förväntansfull.

Nu ska vi slänga oss i soffan och kika på husdrömmar, älskar det programmet.
Fin kväll vänner!

KRAM

1 kommentar:

Ekenäsliv sa...

Tack för tipset, det hade jag heller aldrig hört talas om!
Å vilket rum ni har där, helt underbart! :)
Ha de gott!
Kram Anna

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...