måndag 1 februari 2016

VÅRT NYA SOVRUM

Hej vänner!
Det var bra längesedan jag var här inne nu. Veckorna innan jul bestod av jobb och renovering för att få klart allt till jul så vi kunde få fira jul i vårt nybygge. Ni som följer mig på Instagram har ju sett bilder där hur det slutligen blev så in och kika där vänner för där uppdateras det nästan varje dag.

Vi hann iallafall precis färdigt till jul och den största gran jag skådat fick också flytta in. Några dagar efter jul var jag med i en bilolycka, som jag fortfarande håller på att repa mig ifrån, så det blev mitt fulla fokus efter jul att bli bra från de skadorna igen.

Men nu tänkte jag iallafall att ni skulle få se vårt nya sovrum, som blev sååå bra. Precis sådär lyxigt och mysigt som vi hade tänkt oss. Riktig hotellrumskänsla.


 Välkommen in!


Sovrummet är ju alltså vårt gamla matrum. Den gamla ingången in till köket har vi murat igen med tegel från den gamla ytterväggen som revs när vi öppnande upp till vår utbyggnad.

Pardörrarna som vi fann på loppis för ca 5 år sedan har äntligen fått komma på sin rätta plats. Tänk att vår dröm för fem år sedan nu har blivit sann, det är så man får nypa sig i armen flera gånger om dagen ibland för att förstå att det verkligen är sant.Tapeten från William & Morris är jag helt förälskad i, blev så himla fin med en väldigt lugn färgskala passar den väldigt bra i ett sovrum. På golvet la vi in en heltäckningsmatta som jag verkligen kan rekommendera. Den är ju inte alls sådär hård och otäck som dom va på 70-80 talet om ni kommer igång dom, nä fy nej. Den är är mjuk och alldeles silkeslen och skimrar i lite pärlemor.Så där har ni lite av vårt nya sovrum, nu återstår det att bygga garderober och få in förvaring innan det helt är klart.

Önskar er en fin start på veckan och idag är det ju ny månad med, härligt tycker jag.

KRAM

2 kommentarer:

Ekenäsliv sa...

Å alltså WOW vilket underbart sovrum!!!
Vårt ska med göras om, men nu ligger nog altanprojektet före i kön ;-)
Men drömmer med om klädd sänggavel och heltäckningsmatta.

Superfint verkligen!!!
Kram Anna

Louise sa...

Åh vad fint det blir Johanna!
Ni har verkligen så bra smak, kul att se det färdiga resultatet:))

Kram Louise (colorama)

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...