onsdag 7 maj 2014

Att inspireras av vilda blommor

Hej på er denna regniga onsdag! Buh vad ruggigt de va idag men välbehövligt med regn så då får man passa på att mysa inne och läsa lite magasin som inte hunnits med.

Här sitter jag med en liten nyvaken tjej i knät som mornar sig och som titt som tätt tar ut nappen för att ge mamsen en lite puss, min lilla goding!Idag fastnade jag särskilt för ett reportage i senaste Sköna Hem, vackra buketter med vilda blommor och hur ljuvligt är inte det!? Fullkomligt älskar att gå ut och plocka mina egna buketter och man har ju fått en liten försmak av de med alla vitsippsbuketter som har plockats och snart kommer de bara explodera av blommor och de ser jag verkligen fram emot.

Fin lillördag till er vänner!
kram

2 kommentarer:

Ekenäsliv sa...

Såg din fina bild på instagram:)
Fick med tidningen, men har inte hunnit läsa den ännu, så det ser jag fram emot, samt en massa inspiration inför kommande altanbygge:) Ja, det blir nästa år, men det gäller att planera i tid;-)
Ha de gott!
Kram Anna

Erika sa...

Jag såg också det fina reportaget i Sköna hem. Visst är det snyggt att blanda blommor, grenar, gräs och annat fint. Och att plocka i egna trädgården är ju en härlig känsla!
Ha en fin vecka!

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...