lördag 18 juni 2011

Smycken
Vilken ruggig dag vi hade igår så efter städning och brödbak tog vi en pyssel eftermiddag. Vi pusslade, pärlade pärlplattor och gjorde egna armband. För ett par år sedan pärlade jag massor men det kom  av sig, nu är det ju jätte roligt när man kan pärla med töserna, ja iallafall med Astrid, Nora vill ju helst bara  äta pärlorna. Två matchande armband blev det.

Idag har vi betydligt skönare väder med sol. Härligt för alla som cyklar vätternrundan. Dom cyklar förbi precis utanför oss så nu ska jag ut och heja på dom, heja heja!!

Hoppas solen lyser på er också och att ni får en skön lördag!
Kikar in hos er andra ikväll!

6 kommentarer:

Gamla skolan-Jennie sa...

Så fina de blev!!! Kan tänka mig att Astrid vill ha mammas armband på sig! Hoppas ni har en skön kväll!

Kram!

Skimmelgården sa...

Så fint det blev.
Hoppas allt är bra med dig.
Ha en härlig kväll.
Kram

Vita verandan sa...

Så fina, kul att pyssla lite. Är så dålig på det men det är så avkopplande när man väl sätter sig. Ja i dag har det varit cyklister överallt. Har jobbat så det var inte helt lätt att komma fram. De flyttar ju inte på sig precis....
Kanske skulle haft en lampa på taket på bilen som blinkade hihi*

Kram Anna

Johanna Stålros sa...

Jättefint, jag heter oxå Johanna och gillar att göra smycken;) Önskar dig en fin söndag

Lena sa...

Ja, visst är det härligt med dessa innedagar då man FÅR pyssla!
Precis som du pärlade jag en hel del för något år sedan, så pass att jag funderade på att sälja mina smycken, men nu har jag helt kommit av mej. Är ändå glad för mina boxar som jag förvara materialet i- de kommer till användning som dekorationer på allt möjligt.

Hoppas solen lyser på er idag!

Lena

Daniel sa...

thanks for the post guys..Feel confident and smart when you wear trendy fashion jewelry. Make sure you stay in informed about the latest happening and new launches in the fashion jewelry world.

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...