onsdag 29 mars 2017

VI SKA FÅ EN LILLEBROR

Ja det är faktiskt så att fem ska bli sex, en otrolig lycka över detta även om det inte var så planerat. Ni som följer mig på Instagram har ju vetat om detta ett tag nu. Nu så har vi ju även fått veta att den är en lite lillebror som ska komma till oss. Hade ju naturligtvis blivit hur bra som helst med vilket som men känns ju lite extra lyxigt nu när vi har tre underbara tjejer att familjen även ska få en liten kille.



 En liten fotbollskickare där inne känns det som. Har så smått börjat köpa lite små kläder, har ju sålt av det mest som vi hade och det som är sparat går väl mest i rosa. Alltså dessa små kläder, hur söta som helst och känns ju fortfarande lite smått overkligt att man ska få köpa sånt igen. tycker att Newbie från Kappahl har ju helt underbart söta kläder och väldigt prisvärda också.


 Babymagen som nu börjar och synas allt mer, mammakläder från HM.




Och lite mer kläder till bebis, också från Newbie och den här gröna milda färgen gillar jag väldigt mycket.

Just nu är jag sjukskriven, blödningar som började för ett par veckor sedan visade sig komma från moderkakan som låg för nära livmoderhalstappen, så extra vila och inga tunga lyft är ordinationen nu. En del oro naturligtvis då blödningarna i värsta fall skulle kunna sätt igång en för tidig förlossning och det vill man ju verkligen inte än. Är i vecka 23 nu så vi vill allt att den där lille kille ska växa på sig bra mycket innan han kommer ut till oss även om tjejerna tycker att det en väldigt lång väntan. Bebis kickar på för fullt där inne och verkar må väldigt bra så det lugnar. Perfekt tillfälle att kicka igång den här bloggen igen något som jag verkligen inte haft tid till det sista.

Ha en fin lillördag vänner!
KRAM

fredag 24 mars 2017

VERA 4 ÅR

Igår fyllde vår minsting fyra år, hjälp vart tar tiden vägen?! Hittade gamla bilder i datorn från när vi firade Astrids 4 årsdag och då var bara lillan en dag gammal. Kan ju inte riktigt förstå hur vi pallade med det där kalaset, nyförlöst och allt man har man lovat kalas så har man. 





Sång och paket på sängen till lilla tjejen som säkert hade hade legat vaken i över en halvtimme innan vi kom in. Var uppe på några vändor på toaletten medans vi fixade men tittade inte åt vårt håll, gullunge. Det största paketet var ju en cykel som genast blev en favorit. 



På kvällen var det beställt amerikanska pannkakor och mormor och morfar kom och åt med oss också, mysigt. I helgen ska vi fira lite mer för båda tjejerna som fyllt år här med våra familjer.

Nu hörde jag mannen komma hem här så nu är nästan hela familjen hemma och vi ska ladda för fredagsmys.

Trevlig helg till er vänner!

fredag 17 mars 2017

NÄR MAN HAR FIRAT EN 8 ÅRING OCH RULLTÅRTSTÅRTA

Godmorgon vänner!
Igår blev vår äldsta dotter 8 år, helt galet vad tiden har gått fort sen du kom till oss. Sen har det ju hänt en hel del på dess år så det är väl inte så konstigt. Du har vuxit upp och blivit en väldigt självständig, intelligent och oerhört omtänksam tjej och vi är så stolta över dig. Världens finaste syster till dina små systrar som ser upp till dig så oerhört mycket. Ibland är du i din egna lilla värld där du har så mycket du funderar över, fortsätt med det.


Med paket och sång väckte vi dig. Lagerhaus har ju så himla mycket fint papper och inslagningsartiklar. 




Vi har som tradition att man ska få välja sin vad som ska ätas till middag och tacosoppa stod på menyn som önskemål. Så underbart att det är ljust så länge på kvällarna nu, man kan ju foto riktigt länge nu, det gillas ju verkligen.


När du kom hem från skolan bakade du en rulltårta som vi sedan gjorde en tårta av. Det är verkligen ett bra tips om man inte har så mycket tid eller ork över att göra en rulltårta och fylla med det man önskar och sedan stapla som en tårta med grädde emellan och lite frukt och bär. Så smidigt men framförallt sååå gott.

Helgen knackar på dörren och det ska bli extra skön med helg efter en ganska känslofylld och lite orolig vecka så ska vi bara ta det lugnt och njuta va lugnet lite.
Ha nu en underbar fredag!

KRAM

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...