fredag 17 mars 2017

NÄR MAN HAR FIRAT EN 8 ÅRING OCH RULLTÅRTSTÅRTA

Godmorgon vänner!
Igår blev vår äldsta dotter 8 år, helt galet vad tiden har gått fort sen du kom till oss. Sen har det ju hänt en hel del på dess år så det är väl inte så konstigt. Du har vuxit upp och blivit en väldigt självständig, intelligent och oerhört omtänksam tjej och vi är så stolta över dig. Världens finaste syster till dina små systrar som ser upp till dig så oerhört mycket. Ibland är du i din egna lilla värld där du har så mycket du funderar över, fortsätt med det.


Med paket och sång väckte vi dig. Lagerhaus har ju så himla mycket fint papper och inslagningsartiklar. 




Vi har som tradition att man ska få välja sin vad som ska ätas till middag och tacosoppa stod på menyn som önskemål. Så underbart att det är ljust så länge på kvällarna nu, man kan ju foto riktigt länge nu, det gillas ju verkligen.


När du kom hem från skolan bakade du en rulltårta som vi sedan gjorde en tårta av. Det är verkligen ett bra tips om man inte har så mycket tid eller ork över att göra en rulltårta och fylla med det man önskar och sedan stapla som en tårta med grädde emellan och lite frukt och bär. Så smidigt men framförallt sååå gott.

Helgen knackar på dörren och det ska bli extra skön med helg efter en ganska känslofylld och lite orolig vecka så ska vi bara ta det lugnt och njuta va lugnet lite.
Ha nu en underbar fredag!

KRAM

Inga kommentarer:

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...