måndag 19 december 2016

GRANEN STÅR SÅ GRÖN OCH GRANN PÅ VILLA HAGA

I helgen kom då den ståtliga granen på plats och den är ju verkligen pricken över i:et vad det gäller julkänslan. Älskar att komma upp på morgonen och bara se granen lysa, sjunka ner i soffan med en kopp kaffe innan alla andra har vaknat och bara känna lite lugn.




Julblommorna sprider en härlig doft lite överallt i huset.

 

Det har blivit mannen uppdrag att fixa gran här och det måste jag ju säga att han gör med bravur. Fantastiskt härligt nu när vi har vår utbyggnad med närmare 3.50 i takhöjd att kunna ha en riktigt stor och hög gran.

Tre dagar kvar innan vi tar julledigt här och det längtar vi verkligen till. Nu ska jag ta tag i en mindre rolig uppgift här, rengöra ugnen. Verkligen välbehövligt så bara och sätta igång.

                                                                  Trevlig kväll vänner!

tisdag 13 december 2016

SANKTA LUCIA

13 december och Lucia dagen, en dag som ligger riktigt varmt i hjärtat. I år hade vi bara lilla Veras Luca tåg på förskolan och som hon har laddat och övat på sånger inför detta. Så stolt att vi skulle komma och titta på henne så när man då måste ha en tjock jacka under tomteklänningen jag då är det ju som gjort för att allt ska bryta samman. Precis så där lagom när man har lite tidsbrist också. Så med världens argaste och ilskna lilla tjej åkte vi till förskolan. Tur så lugnade det hela ner sig och hon sjöng och sken som solen och vi var världens stoltaste föräldrar så klart.


 Så någon bild på någon liten tomtenissa hanns ju inte direkt med. Blir istället några bilder från vårt lilla drinkbord nu i juletid





Hoppas ni har haft en fin Lucia!

Trevlig kväll och kram på er

torsdag 1 december 2016

ATT FÅ TILLBAKA JULKÄNSLAN

Redan första december och julmånaden börjar verkligen på riktigt. En månad med så många förväntningar. Ska verkligen försöka och njuta så mycket jag bara kan med familjen på våra lediga stunder och inte stressa över allt som borde göras. 

Här har vi haft en riktigt sjukstuga den här veckan, Vinterkräksjukan kom och hälsade på. Hjälp så svag man blir efter det. Tack och lov är har vi varit förskonande från detta innan. Så den där julkänslan försvann väl där bland all mängd av tvätt och sanering av huset. Men idag när jag hade hämtat lillan från förskolan så hade mannen tänt en brasa, vi värmde lite lussebullar och tog en kopp kaffe och lyssnade på julmusik, då kom den sakta tillbaka den där goa känslan som man hade haft tidigare. Underbart!



Mitt nya fina vinröda ljus blev ju också en riktigt färgklick, måste skaffa ett smalt också ser jag ju.
Såg ni på julkalendern förresten?
Tyckte den verkade riktigt lovande. Tjejerna tyckte om den och den kändes ju verkligen som en julsaga.

Trevlig kväll!


Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...