söndag 23 augusti 2015

När man har firat 1-årigbröllopsdag

Vilken helg vi har haft jag och mannen. 
Igår gav vi oss ut på en helt spegelblank sjö och njöt av livet. Båten som nu har blivit vår, åkte vi i för första gången för precis ett år sedan, på vår bröllopsdag så det känns lite speciellt att hon nu är vår.

Efter en dag på sjön fick vi med oss nykokta kräftor av svärföräldrarna så det och lite bubbel blev en perfekt middag i orangeriet. En toppen dag som vi avslutade med senaste Falkfilmen, har ni sett dom? Om inte så kan jag varmt rekommendera dom, så grymt bra.

Ett år som gifta, jösses vad tiden går. En dag som verkligen blev så där perfekt som den bara kan bli. Att få dela denna dag med ens nära och kära förgyllde naturligtvis allt, att ha så många att dela detta fina minne med är underbart.
 Tänkte ni skulle få se lite foton från vår dag för ett år sedan.











Vår underbara fotograf Tuana som var med oss under några timmar och  föreviga vår dag, så glad över alla fina foton.

Förutom att ha firat idag så har vi fixat inför vår semester, om ett par dagar bär det av till varmare breddgrader och det ska bli så skönt och få njuta av sol och bad och bra vara tillsammans hela familjen, glömma allt vad tvätt, städning och matlagning heter, lyxigt!!!

Fin kväll vänner!
Kram

onsdag 19 augusti 2015

Sovrumsinspo

Nu händer det grejer här vänner, imorgon kommer snickaren och påbörjar arbetet med att fixa karm och sätta in våra pardörrar till vårt blivande sovrum. Åhhh så spännande det ska bli. Dörrarna köpte vi väl för ca 5 år sen på en loppis i förhoppning om att vår dröm om att bygga ut och flytta ner vårt sovrum skulle bli verklighet och nu ska det verkligen hända. Det är så man får nypa sig i armen flera gånger om.

Så nu satte ju mina inredningstankar igång. Hur vill vi ha det i vårt nya sovrum. Har det ganska klart i stora drag men lite inspiration är ju aldrig fel ändå. Hittade lite fina bilder på sovrum på nätet.


Fastnade för den här snygga bänken alltså hur snygg är den inte, skulle mer än gärna få flytta in här.


Gardiner från tak till golv, såå snyggt


En stor maffig spegel skulle inte vara fel det heller


Den här bilden påminner faktiskt lite om hur det kommer bli hos oss. Vita pardörrar in till sovrummet bredvid kakelugnen i vardagsrummet, blivande kontor/salong.

Så nu har jag målat dörrar ikväll, dom trärena dörrarna ska bli högglansiga och vita.

Hoppas ni också fick lite inspiration om ni går i renoveringstankar av sovrummet.

Fin kväll vänner!

KRAM

måndag 17 augusti 2015

Nymålat skrivbord

God kväll fina vänner!
Jag hoppas att ni har haft en underbar sommar. 
Här har vi haft det toppen även om man kunde ha hoppats på lite varmare vindar men men, vi har en solsemester framför oss så vi ska verkligen inte klaga.

När vädret inte var på topp i somras fick jag äntligen gjort lite annat som jag har gått och tänkt på länge. Vårt vackra skrivbord fick sig lite ny färg och passar in så mycket bättre nu. Målade också en byrå och så har vi börjat renovera våra pardörrar som äntligen ska in i vårt hus efter 5 års väntan.


 Den här fina lampan fyndade jag hos grannen som hade loppis, en ny skärm så passade den perfekt där på det nygamla grå skrivbordet. Så nöjd med färgen och lite mässing till det så blev det en varmare känsla i rummet.


Luktärterna växer helt galet här hemma och de är ju så söta så det gör inte det minsta.



 Lilla fröken bus ville så gärna vara med på bild.

Och hennes kära älskade nissa som har följt henne sen hon föddes. 


Här har vi kikat igång hösten med jobb, förskola och fritids. Idag var det dags för första dagen i skolan för vår stora Astrid. Jösses vad hände med den tiden. Lite nervöst men såå spännande att träffa nya kompisar och fröknar och få börja skolan.

Här har vi annars stora projekt som ska dra igång nu i höst som jag verkligen ska försöka att hålla er uppdaterade om, iiii så spännande det ska bli.

Fin kväll till er!

KRAM

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...