tisdag 30 augusti 2011

Nya soffan är på plats


Våran nya Oxford soffa från MIO, va den fina leveransen som kom till oss förra veckan :). Självklart i vitaste vitt. 





Det vita och blå får hänga me ett tag till. Lite kuddar i vitt, grått och någon rosa färgklick tror jag det blir till hösten, va tror ni om de?




Det hela innebar att det fick flyttas om en hel del här i matrummet och vardagsrummet, ska visa er när allt kommit i ordning igen.


Här är det sjukstuga, efter en vecka på dagis är den klassiska förkylningen här, så tråkigt, hoppas det inte blir långvarigt bara så vi kommer iväg på våran resa. 

Riktigt hötväder råder det här idag med grått och regnigt, så jag tror jag ska krypa upp i soffan och slappa en stund.

Ha det gott och tack för att ni kikar in!!

fredag 26 augusti 2011





Hej på er, vilken underbar sommardag det blev idag. Häromdan plockade jag in lite rönnbär för det va så grått och höstlikt ute men idag va den känslan som bortflugen, härligt. 

Häromdan kom papsen med en riktigt fin leverans till oss :), ska visa er, jag lovar. Annars råder lugnet här just nu, barnen sover, mannen jobbar och jag slö surfar runt lite.

Ha en skön fredag kväll alla ni fina!








måndag 22 augusti 2011

När mörkret faller på...

...tänds vårat hus upp. Både på insidan och utsidan.









När vi målade om fasaden förra året, passade vi även på att sätta upp ny belysning i trädgården. Blev så nöjd, nu kan jag faktiskt gå ut i trädgården när det är mörkt, är nämligen väldigt mörkrädd. All belysning ute går på ljusrelä så det tänds och släcks automatiskt, perfekt.


Nu börjar vardagen här hos oss igen, efter 8 veckors ledigt. Vi har haft en jätte skön sommar med härligt väder, sol, bad umgåtts med familj och vänner, grillat massor, ja grillen har till och med gått sönder så kanske att det kan bli en Webber till nästa sommar :), jag håller tummarna. Så jag längtar faktiskt till att komma in i rutiner igen och jag tycker det ska bli så skönt med höst. 

Önskar er en skön augusti vecka!


lördag 13 augusti 2011

Söta lilla Truls

Vilka små bustroll vi har här hemma nu :). Dom växer så fort och har blivit såå charmiga våra fyra små kattungar, till våra små tjejers stora förtjusning. Tre killar som är grå/svart randiga och en kolsvart liten tjej blev det. Så är det någon som är intresserad av en liten kattunge så är det bara att höra av sig på min mail joannatibgy@hotmail.com.

Tack snälla ni för era fina kommentarer om lusthuset, blir så glad!!

Idag ska vi rymma staden för en stund, bor granne med campingen här och denna helg pågår dragspelsstämman så det är fullt ös här från morgon till kväll, man kan få en för stor dos av dragspelsmusik ;).

Önskar er en riktigt skön lördag och helg!

torsdag 11 augusti 2011

Välkommen in...

... i vårat lusthus. Nu äntligen har vi målat färdigt vårt lilla lusthus ( ja nästan i alla fall, det är några fönster som ska målas en sista gång på utsidan ), men det hindrar ju inte att man inte kan börja inreda :).


Det blev helvitt på både insida och utsida förutom golvet som blev ljusgrått. Ville egentligen ha det vitt med från början men P tyckte det skulle va snyggt och bryta av med något och så här i efterhand måste jag ju medge att blev riktigt bra. Nya växter ska planteras runt om, just nu härjar ogräset hej vilt där.


Korgstolar och plädar kommer från Ikea, slagbordet är ett loppisfynd som jag blev såå glad över när jag hittade det tidigare i sommras.


Gammalt möter nytt, blandningen ger en härlig känsla tycker jag.

Här kommer jag att spendera många kvällar framöver, krypa upp under en filt, tända lite ljus och läsa en bok, åh va jag ska mysa här :)!!

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...