fredag 29 juli 2011

Sommarblommor

 Lite blommor från trädgården som vi njuter av inne. Älskar att gå ut i trädgården och plocka ihop lite blommor o sätta in, billig vardagslyx.




 Hej!

Här sitter jag denna ljuvliga sommarkväll och sippar på ett glas rött och väntar på fredagsgott som lagas av mannen idag, sämre kan man ju ha det ;)!

Tack för era rara kommentarer, värmer så!
Önskar er en härlig sommarkväll och helg!

Kram på er!

fredag 22 juli 2011

Nymålat i vardagsrummet

Hej på er, hur har ni det i semestertider, njuter för fullt hoppas jag!

Här har vi det bara bra, har varit på besök i sommarpärlan Västervik, haft besök av goa vänner och lite renovering där emellan så tiden framför datorn har blivit minimal. 

Men idag tänkte jag visa er mitt senaste projekt. Tanken va från början att det skulle bli vitmålade trägolv i vardagsrummet, men sen fick jag en ide när jag såg ett avsnitt av Äntligen hemma där de målade parkettgolv. Så det tänkte jag att det kan ju vi göra här med, sagt och gjort så röjdes allt ut ur vardagsrummet och rollern plockades fram. Blev riktigt bra, klart mkt billigare men kanske inte så slit tåligt dock.



här såg det ut innan. 
Mattan ska så småningom bytas ut me.


Åh loppis korgen fick sig en omgång med grå sprayfärg.


Härligt ljusrosa pelargoner i fullblom fyller min gamla trälåda. En sak som jag verkligen tycker om i vårat hus är de vackra och breda fönsterbänkarna i marmor, helt underbara!

Önskar er en riktigt skön fredag!
Här tar vi det lugnt idag och ska kika på en film ikväll, Min låtsasfru ska det bli.


fredag 8 juli 2011

En lten annorlunda födelsedag med tillökning i familjen!!

God morgon här har vi vaknat upp till en ganska gråmulen dag men de är varmt!



Häromdan fyllde min älskade sambo år, och dagen började som sig bör med sång och paket på sängen.


Sen blev det en god lunch på en restaurang i stan. Tjejerna va så goa, det här kallar jag syskonkärlek :).


Och självklart ska man ju få jordgubbstårta på sin födelsedag. So far en helt vanlig födelsedag. Ni kanske kommer ihåg den lilla kissen som flyttade hit. För ett tag sen tyckte vi att hon började bli lite väl rund om magen och misstankarna om att hon kanske hade små kattungar tändes ( vi hade inte hunnit kastrera henne) och rundare och rundare har hon bara blivit. Så mitt i kalaset bestämde hon sig för att det va dags att föda :). Så fort fram med en kartong och in i min garderob, som hon som tur va accepterade som sin plats. Jag fick inte lämna henne så mitt deltagande i kalaset blev minimal. Men innan kvällen va slut hade hon fått fyra små kattungar. Tror ingen av oss kommer glömma den här födelsedagen.




Så här har ni dom fyra små underverken, 2 dygn gamla. Dom har redan  blivit favoriter hos Astrid :). Så är det någon som är intresserad av en liten kisse eller känner någon som är så hör av er!

Nu blir det frulle här innan det är dags att ta tag i dagen!


Hoppas ni får en härlig fredag!

lördag 2 juli 2011

Vilken härlig värme vi har fått. Dagarna har fyllts med bad, sol och sen grill på kvällarna såå underbart med sommar. 

Här är det annars full rulle med lite olika projekt, målning av lusthus fortsätter, vi har fått upp en väg och delat av ett allrum så nu har lilltjejen äntligen fått ett eget rum och vi har fått tillbaka vårat sovrum ( har den senaste tiden sovit i vardagsrummet på en madrass), det ska bli nya golv i hall och vardagsrum så det finns och göra kan man säga. Lovar och visa när allt faller på plats. 
Så det händer inte så mkt på inredningsfronten här, visar mitt senaste köp istället. En härlig linnetunika från Saint Tropez köpt här och mina helt underbara träklackar.


Tunikan är super praktiskt o ha med på resa, snurra ihop den som en korv så håller den sin textur, perfekt. Lite sommar läsning som jag ska roa mig med snart

Ha det gott alla fina!

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...