måndag 29 november 2010

Ullared


Idag var vi inne i skövde och storhandlade mat och sen skulle jag baara gå in och kika lite på Lindex, och där va den, en så snygg kofta som bara bad om att få följa med hem så vips så kom jag ut med en kasse, så kan de bli!

Idag kom mina efterlängtade adventsljusstakar till köket, lamporna som följde med va lite svaga så jag får nog köpa några andra. Ska visa bild framöver. 

Hoppas ni får en bra vecka!!

onsdag 24 november 2010

Kransar!


Jösses va de snöar, ska det aldrig ta slut? 
Blev såå sur idag, Peter fick sin Iphone 4 men inte jag och vi beställde samtidigt grrr. Så jag satte mig och band två kransar som jag hängde upp på vitrinskåpet. Roligt att så många har tittat in, blir såå glad!                                                  

Lussebak!

Idag blev det lussebullsbak, mumms. Peter och Astrid stod för de klassiska lussekatterna och jag gjorde lussebullar, man gör små bullar och så trycker man i en blandning gjord på 125g smör, 1 dl socker och 2 tsk vaniljsocker, pensla med ägg och strö på pärlsocker, de kan jag varmt rekommendera. Så nu blir det och ta lite glögg och provsmaka!! Ha en mysig ons kväll!

Barnrummet

Gunghästen hade jag som liten



Är väldigt svag för stjärnor!

Den härligt mintgröna  skolbänken, naturligt nött!

tisdag 23 november 2010

Nyfiken!

Snart så slår min amaryllis ut, blir perfekt till 1:a advent!
Skickade efter lite saker från nätet igår bla två adventsljusstakar som jag tänkte ha i köket, är så nyfiken på hur det kommer se ut! Det är ju helt otroligt vad det snöar och det ska tydligen fortsätta hela dan imorrn me, blir mysigt me en vit första advent!

Adventspyssel!





Skulle ha gjort advents fint i köket igår, men när jag skulle sätta upp hissgardinen i ena fönstret så va den för bred, jaja tänkte jag det är ju bara och åka och byta den imorgon. Så i fm va jag iväg till affären igen men tror ni inte då att den va slut i den bredden jag skulle ha, så surt och så typiskt mig att inte titta ordentligt, men nu hade jag ju turen att den fanns kvar i Skövde, tjoho va glad jag blev. 

Fixade i ordning min ena adventsljusstake igår, klickade hem några fattigmanskulor igår som jag tänkte dekorera med också, och så blev det lite dekoration till kakelugnen. Nu blir det till och tända lite ljus i snöovädret och kura ner sig i soffan med töserna. Ha en skön tisdags kväll!                                                                                                           

fredag 19 november 2010

Fredagsmys!!

Såå god kött gryta

Mysigt med brasa
Fredagkväll måste väl vara den bästa kvällen på hela veckan? Hela helgen ligger framför en. Ikväll blev det Kreolsk gryta med svarta oliver, paprika och pressad potatis, till det ett glas rött, mumms. Nu blir det snart idol och lite gott att äta och dricka till det. Vad gör ni ikväll? Hoppas ni får en mysig fredag!
                                                      Kram Johanna

Hyacinter!


Hyacinter, mossa och några vita julgranskulor, enkelt och snyggt.

Det vackra bandet med GOD JUL text blir pricken över i:et
Fick lite tid till att plantera dom första hyacinterna igår och slogs av att dom är faktiskt nästan vackrast innan dom har slagit ut. Åh det är såå roligt att hålla på me blommer och göra små arrangemang, önska att man hade mer tid över till sånt. För ett par veckor sen va jag på ett homeparty på Förr och Nu i Tibro, kan verkligen rekommendera ett besök där, och där hittade jag band som det stod God Jul på, åh va glad jag blev. Letade efter de förra julen men det va slut överallt då, så jag passade på att köpa ett par meter, men de kommer nog inte att räcka till det jag har tänkt mig så det får nog bli ett besök där snart igen!

Besök!

Igår kväll hade vi besök av mina jobbarkompisar, såå trevligt. Nora fick ett födelsedagståg från Jabadabado, blev så glad, älskar deras saker, Astrid fick en badbok, perfekt för en tjej som älskar böcker och jag och Peter fick en jättefin blomma, tack snälla!

                                               Kram Johanna

tisdag 16 november 2010

Pyssel!





Lovade ju lite bilder från dagens pyssel så här kommer dom. Köpte årets första amaryllis igår, vit såklart, de är nog en av de vackraste blommorna jag vet. Självklart fick den ta plats i min vackra kruka. Har äntligen tagit tag i saken ikväll och målat tallrikshyllan och pigtitten en andra gång, skönt. Nu ska jag ta och bjuda sambon på lite glögg och pepparkakor, mys. Hörs imorrn. 
Kram Johanna

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...